URGENT

Els sènior i junior femení i els cadets del CB Palafolls s’enduen victòries aquest cap de setmana

Compartiu aquesta història

La jornada del bàsquet local aquest últim cap de setmana ha deixat victòries per l’equip de la 3a categoria femenina, el junior femení i els cadets, que un cop més han tornat a endur-se la victòria.

L’equip sènior femení va imposar-se davant del Cornellà del Terri aquest diumenge per 52 a 26, en un partit que van dominar en tot moment les palafollenques i que els permetia distanciar-se ja de 19 punts al final del tercer període, diferència que al final s’ampliaria fins als 26 punts.

El sènior masculí, per la seva banda, no va aconseguir guanyar dissabte a casa del Fontajau, contra el qual van perdre per 70 a 62 després d’un partit disputat.

De fet, al final del tercer quart s’arribava a un resultat d’empat a 59 punts, després que els altres períodes acabessin amb domini local. El partit, però, acabaria amb derrota pels palafollencs.

Tampoc va tenir sort el sots 25, que va caure a casa del Roses per 75 a 57, o el júnior masculí nivell B, que tampoc aconseguir guanyar, en el seu cas a la pista de la Unió Girona Blanc, per un clar 86 a 41.

El junior femení, per la seva banda, sí que va aconseguir la victòria en el seu partit d’aquest diumenge. Va ser davant del Banyoles Blanc i també fora de casa, en un enfrontament que va acabar amb un resultat de 40 a 56 favorable a les palafollenques.

Qui també va guanyar, i es mostren incombustibles, són els dos equips del cadet, groc i negre, que van guanyar també els seus partits aquest cap de setmana.

El groc va imposar-se a casa contra el CB La Garriga amb un resultat de 56 a 38, i el negre va guanyar també a la Figuerassa contra el Valldemia Maristes per un contundent 77 a 38.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics