URGENT

Les càmeres de Malgrat ajuden a detectar a 3 lladres

Compartiu aquesta història

La Policia Local de Malgrat va detenir diumenge un home i 2 dones d’entre 30 i 40 anys d’edat i de nacionalitats cubana i peruana, tots ells amb nombrosos antecedents per robatori i fins i tot una de les dones comptava amb una ordre de detenció, segons publica El Malgratenc.

La policia els va detectar a través de les noves càmeres de vigilància instal·lades a les entrades del municipi. Segons s’ha informat, es va detectar un vehicle sospitós on hi viatjaven els detinguts i, un cop un cotxe patrulla els va interceptar, es van identificar els 3 ocupants. Un quart acompanyant va aconseguir fugir.

3 dies abans els  Mossos d’Esquadra havien detingut tres dones, de 28, 38 i 40 anys, de nacionalitat belga, croata i italiana respectivament, com a presumptes autores d’un robatori consumat i dos més en grau de temptativa a la zona centre de Pineda.

La detenció es va produir gràcies a la col·laboració ciutadana, ja que els veïns van avisar de la presencia sospitosa d’aquestes dones al migdia entrant i sortint d’immobles.

Els agents van enxampar les dones sortint d’un edifici. En aturar-les van comprovar que dins la mateixa finca hi havia un domicili violentat amb l’interior remogut i un altre que presentava danys al pany de la porta d’entrada.

Les dones duien a sobre material per forçar portes i finestres com ara tornavisos, claus angleses i altres estris casolans. També portaven mitjons que utilitzaven a mode de guants.

Una vegada detingudes, en el transcurs de la investigació es va poder comprovar que les tres dones també havien participat en una altre robatori amb força en grau de temptativa, en un carrer proper d’on es va practicar la detenció.

Les tres detingudes van quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar davant del Jutjat de Guàrdia d’Arenys de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics