URGENT

L’Escola de Dansa commemora dissabte el Dia Internacional de la Dansa al Fòrum Palatiolo

Compartiu aquesta història

A través d’una actuació de dansa, l’Escola Municipal de música i Dansa de Palafolls vol commemorar dissabte el Dia Internacional de la Dansa, que se celebra l’endemà diumenge 29 d’abril arreu del món.

L’acte, que començarà a les 12 del migdia a la plaça del Fòrum Palatiolo, vol servir de reconeixement i de suport a l’esforç de les persones que es dediquen a aquest art.

De cara a l’acte de dissabte, l’escola de Dansa de Palafolls no estarà sola commemorant aquesta data, sinó que comptaran també amb una altra centre convidat, com és l’escola Studi d’Arts d’Hostalric.

Ho explica Raquel Horta, coordinadora de l’Escola de Dansa de Palafolls.

Aquests darrers dies, però, són dies intensos per l’escola, ja que no només s’han centrat en la preparació dels actes del Dia Internacional de la Dansa sinó també en la final del concurs de Dansa Anaprode, per exàmens importants i també pel festival previst pel 16 de juny.

Tal i com explica Horta, aquests propers mesos de maig i juny seran una constant d’assajos.

El Dia Internacional de la Dansa se celebra el 29 d’abril com a homenatge al naixement, l’any 1727, de Jean-Georges Noverre, considerat el pare del ballet modern.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics