L’amateur A del CD Palafolls aconsegueix puntuar amb un empat in extremis

La pàgina futbolística del passat cap de setmana ha permès a l’amateur A del CD Palafolls obtenir els primers punts després d’un mes d’abril  que s’ha tancat amb 3 derrotes i aquest darrer empat.

Va ser contra el Caldes, equip rival aquest dissabte al Palastàdium i contra el qual van empatar a 2.

El partit va començar amb un gol molt matiner del Caldes, que al minut 3 ja encetava el marcador amb el 0 a 1.

Just abans d’arribar al descans, al minut 42, Inal Maliti va aconseguir el gol de l’empat pel Palafolls, però només començar la segona part el Caldes responia col·locant l’1 a 2 al marcador.

Un resultat que semblava que no canviaria, i amb el qual es va arribar pràcticament al final del partit. Va ser llavors, però, quan Eric Álvarez aconseguia marcar el 2 a 2 definitiu, in extremis, al minut 88.

Un empat que arriba després d’encadenar 3 derrotes consecutives  durant aquest mes d’abril, i que permet sumar un punt a l’equip, tot i que inservible per sortir de la l’última posició que continua ocupant, ara amb 17 punts.

A l’amateur B les coses no li van anar massa bé, ja que va caure derrotat per un contundent 4 a 1 a casa del Vilobí, fins llavors immediat perseguidor dels palafollencs.

El partit va començar de cara pels de David Gascons, que obrien el marcador al minut 22 de partit. A partir de llavors, però, el matx va seguir un altre rumb, i pocs minuts abans del descans els locals capgirarien la situació marcant dos gols en només 3 minuts.

A la represa, l’amateur B no va ser capaç de respondre, i el Vilobí va acabar eixamplant la diferència amb dos gols mes als minuts 63 i 89, que acabarien per imprimir el resultat definitiu de 4 a 1 al marcador.

Després d’aquesta derrota, l’amateur B del CD Palafolls cau una posició, col·locant-se 8è amb 56 punts, els mateixos que ara té el seu rival de dissabte, que s’avancen fins a la 6a posició, i que té també el Breda, que és 7è.