URGENT

Descobreixen una plantació de marihuana a Blanes gràcies a un incendi elèctric

Compartiu aquesta història

Segons publica el Diari de Girona, ahir dimarts, un incendi va deixar sense llum una zona del barri de Mas Marull, a Blanes.

Un veí de la zona, alertat pel fum que sortia per un clavegueram, va avisar a la Policia Local de Blanes, que van acudir a la zona juntament amb els Bombers i van poder observar que el fum provenia d’un xalet del barri.

Arran de l’incendi, que havia cremat cables elèctrics i de telèfon, van descobrir que a l’interior de l’immoble hi havia un cultiu de més de 1.200 plantes de marihuana, que sumava un total de 70 quilos.

A més, dins de la casa s’hi van localitzar també esqueixos, transformadors, llums, bombes de calor, sistemes automàtics de reg i altres eines i material pel cultiu de la droga. També hi van trobar 3.000 euros en efectiu.

Dins l’immoble hi havia 3 persones, dos homes i una dona, llogaters de la casa, que van ser detinguts per tràfic de drogues i per haver punxat la llum.

Es preveu que demà dijous els 3 acusats passin a disposició judicial a Blanes.

La Policia Local de Blanes va precintar el domicili i ara instrueix les diligències del cas.

Aquestes detencions arriben 3 mesos després que els Mossos d’Esquadra de Blanes detinguessin quatre homes a Lloret acusats també de cultivar unes 1.200 plantes de cànnabis en dos domicilis del municipi.

El dia abans, la Policia Local de Blanes va efectuar dues altres detencions, en aquest cas de dos homes que transportaven al seu vehicle 8 quilos de cogullons de marihuana.

 

Foto: Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics