URGENT

Palafolls En Comú comença a funcionar i es presenta amb un dinar popular

Compartiu aquesta història

La confluència de partits d’esquerres Catalunya En Comú,  ja està en marxa a nivell català i mica en mica es va traslladant als municipis. És el cas de Palafolls on ja s’ha conformat aquest nou espai polític, que ha començat a caminar, de moment, de la mà de l’assemblea local d’EUiA a l’espera que s’hi sumin la resta de partits que poden compartir l’espai, com ara Podem o ICV.

La voluntat d’aquesta confluència és la de sumar  i crear un nou espai polític obert a tothom, tal i com explica Angel Díaz, coordinador de l’Assemblea d’EUiA de Palafolls.

Palafolls en comú podria ser la nova marca electoral de la formació per a les properes eleccions municipals, amb la intenció de sumar esforços i sensibilitats d’esquerres també a Palafolls.

Aprofitant que tot just ara  s’ha posat fil a l’agulla i amb la voluntat de presentar-se, Palafolls En Comú ha preparat un dinar popular aquest dissabte al Parc de les Esplanes. Des d’EUiA s’explica que no es tracta d’un dinar polític, ja que no hi haurà discursos, ni mítings, sinó un àpat per conèixer i “fer poble”, amb la voluntat de posar de relleu aquest nou espai polític i començar a establir sinergies i contactes de forma distesa.

Es tractarà d’una botifarrada a un preu de 3€, amb servei de bar i que comptarà amb una actuació musical. Tot plegat serà dissabte al migdia, a partir de quarts d’1 al parc de les Esplanes de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics