URGENT

Marion Harper inaugura el 27è Cicle de Concerts “Música a l’Esperança” de Blanes

Compartiu aquesta història

La cantant i compositora, nascuda a Uruguai però que viu des dels 6 anys a Catalunya, va ser l’encarregada d’obrir la nova edició del Cicle de Concerts “Música a l’Esperança”, que va tenir com a escenari la capella de l’Esperança de Blanes i que va celebrar la seva primera nit aquest passat divendres.

Harper hi va presentar el seu nou disc “Hydrangea”, publicat l’any passat, i ho va fer acompanyada de dos músics blanencs, com són Aleix Iglesias i Joan Vissi, en un concert on també va interpretar peces del seu disc debut, Cotton Candy.

Segons diversos crítics, el nou treball de Harper s’allunya del to més romàntic de la seva primera entrega, i ara mostra unes cançons de to més íntim i personal, i amb més tocs d’electrònica.

Harper ha passat pel cicle blanenc després de girar per diversos escenaris i sales de renom del país, com el Palau de la Música, les sales barcelonines d’Apolo i Razzmatazz, entre d’altres.

El cicle “Música a l’Esperança”, inaugurat aquest divendres amb Marion Harper, continuarà aquest proper divendres 11 de maig amb Benguelê, un grup de choro, un estil musical brasiler nascut a finals del 1800 a Rio de Janeiro, i que fusionaran amb danses europees i ritmes afrobrasilers.

El concert començarà a les 10 de la nit, amb un preu d’entrada de 10 euros. El cicle seguirà els següents divendres d’aquest mes de maig amb el duet de guitarres Gatticattivi, el divendres dia 18, i el Quartet Glòria, que tancarà el cicle el dia 25.

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics