Reformes als jutjats de Blanes per evitar despreniments de la façana

Foto: David Aparicio / DdG
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’edifici dels jutjats de Blanes és aquests dies objecte de reformes a la seva façana, a través d’unes obres que han de servir per evitar que hi hagi despreniments de les peces del revestiment de la paret i que també han de servir per eliminar les filtracions d’aigua que es produeixen a l’interior de l’edifici, ha de donar protecció del sol a diverses de les finestres i també de servir per donar més protecció als operaris que treballen en operacions de manteniment a la coberta.

Segons publica el Diari de Girona, la reforma de la façana de l’edifici, que té més de 25 anys, hauria de finalitzar a finals d’aquest mes de maig, segons les previsions del Departament de Justícia.

Les obres consisteixen en la substitució del revestiment de pedra calcària de la façana per una façana ventilada amb millors garanties de seguretat i durabilitat, i també més eficiència energètica.

Segons un estudi fet pels tècnics durant la redacció del projecte, es va detectar que més del 40% de les peces del revestiment de la façana s’havien desprès.

A partir d’aquest fet, es va decidir que es tirés endavant la reforma integral amb la façana ventilada enlloc de substituir les peces.

L’execució d’aquests treballs va sortir a licitació amb un pressupost de pràcticament 543 Mil euros, i finalment s’han adjudicat per poc més de 478 Mil euros.

 

Foto: David Aparicio / DdG

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics