Insatisfacció a Ciutat Jardí amb les obres d’urbanització

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquests dies s’estan acabant d’enllestir les obres de reurbanització de Ciutat Jardí amb la previsió que a finals d’aquest mes es pugui donar ja per finalitzada, després de pràcticament dos anys de feina.

L’estiu del 2016 començaven aquestes obres que havien, bàsicament, de reasfaltar un total de 21 km de carrers. Els treballs han afectat a la major part de la urbanització més gran de Palafolls, on hi ha més de 700 parcel·les.

També s’han retocat les voreres i s’ha aprofitat per millorar l’enllumenat. Tot aquest projecte s’ha enfilat fins els 3 milions d’€ que han finançat els veïns a través de contribucions especials, ja que la urbanització és una entitat privada i, per tant, el seu manteniment no depèn del consistori.  Això implica que són els veïns els qui han de pagar el condicionament dels serveis bàsics.

Ara que pràcticament s’ha acabat l’obra hem volgut saber que en pensen els veïns de la zona dels treballs desenvolupats. En aquest sentit es mostren desencantats. Asseguren que esperaven una transformació més gran, millors acabats i l’ús de materials de major qualitat. En critiquen el preu i la seva execució, tot i que també hi ha veïns que agraeixen la feina feta i valoren com a positives les obres i els resultats. Escoltem L’Esther, l’Elisabeth  i en Francesc.

A nivell general, l’asfaltat és el que millor nota treu dels veïns, mentre que les voreres i els acabats  són el que més crítiques reben. En aquest sentit, algunes voreres han estat retocades i ampliades afegint-hi ciment en comptes de panots.

Només s’ha reformat la part palafollenca de la urbanització, mentre que la part palafollenca o la de Sta. Susanna han quedat tal i com estaven, pel que es poden veure carrers on només s’hi ha actuat a la meitat  palafollenca. De tota manera s’espera que els dos consistoris veïns també actuïn i facin les mateixes millores pels seus veïns de la urbanització.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics