URGENT

Els Ratpenats Infernals continuen celebrant els 20 anys amb una mascletà i activitats pels petits

Compartiu aquesta història

La colla de diables de Malgrat dels Ratpenats Infernals estan enguany de celebració, ja que es compleixen dues dècades des de la seva fundació.

Per celebrar aquests 20 anys de foc i fum, els diables estan duent a terme diversos actes de commemoració, i aquest mes de maig, concretament aquest proper diumenge dia 13, els Diables tornen a organitzar una d’aquestes activitats.

Serà, en aquest cas, amb una mascletà a la 1 del migdia a l’aparcament del Liceu, acompanyada de tallers infantils que es començaran a fer ja des de les 10 del matí perquè els més petits puguin provar de ben a prop l’experiència de formar part d’una colla de Diables.

L’acte, a més, comptarà també amb l’actuació dels més petits dels Ratpenats Infernals, com són els Mininfernals.

La jornada també té per objectiu per eixamplar aquesta colla infantil dels diables malgratencs, ja que s’obriran inscripcions per a nens i nenes en aquesta colla, amb edats a partir dels 8 anys.

Ho explica, en delcaracions a aquesta emissora, Eduard Jiménez, un dels membres de la colla dels Ratpenats Infernals.

La secció infantil dels Mininfernals està formada per oinfants de 8 a 14 anys, i busca aquest diumenge ampliar el seu nombre de membres amb nous inscrits.

Jiménez explica que, un cop realitzada la inscripció, els nens i nenes faran una formació de caràcter reglamentari i passaran ja a formar part dels més petits de la colla.

La colla assaja quinzenalment i dins dels actes d’aquest diumenge posaran en escena la seva actuació.

Les properes activitats dels Ratpenats Infernals passen per la revetlla de Sant Joan i, com ja és habitual, tota la nova temporada de festes majors, que queda inaugurada amb l’arribada de l’estiu, i que tindrà com a celebració destacada la Festa Major de Sant Roc de Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics