URGENT

La Taula de la Tordera es trasllada dimarts a Blanes per continuar amb la tasca

Compartiu aquesta història

Després del primer taller d’aquest passat dilluns a Tordera, el proper dilluns 14 a les 5 de la tarda, el projecte IsaCC TorDelta organitza el seu segon taller, amb el qual es vol donar suport a la Taula de Treball del Delta de la Tordera.

L’objectiu de la Taula de Treball, que impulsen de manera conjunta pels Ajuntaments de Palafolls, Blanes, Malgrat de Mar i Tordera és crear un espai de debat per millorar la gestió integrada que es fa del territori del Delta, una zona que és especialment vulnerable al canvi climàtic, que afecta els equilibris naturals i socioeconòmics de la zona.

Entre d’altres afectacions, ho fa amb la pujada del nivell del mar, els canvis en el cicle hidrològic i en la dinàmica de sediments, així com també amb l’augment de la temperatura mitjana.

El taller de dilluns a Blanes oferirà dos principals àmbits. Per una banda, es volen plantejar les dinàmiques entre actors i oportunitats de sinergia entre els diversos sectors, i per l’altra es volen plantejar també les recomanacions a responsables de polítiques i un full de ruta per a la Taula de Treball del Delta de la Tordera.

La sessió de Blanes estarà dirigida per la doctora en Economia Agrícola per la Universitat de Bolonya, Annelies Broekman, membre del grup de recerca sobre aigua i canvi global del CREAF, que també va ser l’encarregada de dur a terme els seminaris que es van desenvolupar aquets passat hivern a Malgrat de Mar.

El taller s’obre a la participació de tothom, però requereix d’inscripció prèvia, que s’ha de fer a través del formulari disponible al web del projecte ISACC TorDelta.

Ja de cara al proper 19 de juny, el CEAB serà l’encarregat d’allotjar el que serà tercera trobada de la Taula de Treball del Delta de la Tordera, així com l’acte final del projecte ISACC TorDelta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics