URGENT

S’inicia el període de preinscripcions pel Casal d’Estiu

Compartiu aquesta història

Des d’avui dilluns i fins el proper dimarts 22 de maig queda obert el període de preinscripcions pel Casal d’Estiu de Palafolls.

Des d’aquest matí, s’ha habilitat un formulari a la pàgina web de l’Ajuntament perquè les famílies interessades puguin inscriure el seu fill o filla al casal, que acollirà infants i joves d’entre 3 i 12 anys, corresponents als cursos de P3 fins a 6è.

El procés de preinscripció obert des d’avui es fa exclusivament per internet, a través del formulari. Xavier Pujol, tècnic d’ensenyament de l’Ajuntament de Palafolls, ha explicat que només es demana una fotografia del nen o nena que s’inscriu i la fotocòpia de la targeta sanitària.

Serà partir de l’endemà del tancament de les preinscripcions que es comunicarà a les famílies quina documentació es necessita i quins són els següents passos per la inscripció.

El formulari, a banda de les dades bàsiques sobre el nen o nena, es demana també informació relativa a la seva salut, estat físic o possibles al·lèrgies, entre d’altres qüestions.

Enguany, tal i com explica Pujol, és imprescindible disposar de tota la documentació necessària, degut a la nova llei sobre protecció de dades que entra en vigor a finals d’aquest mes de maig, i que obliga a tenir tots els documents abans que l’infant iniciï l’activitat al Casal d’Estiu.

El Casal d’Estiu oferirà activitats els mesos de juliol i agost, en horari de matí, de 9 a 1, i també de tardes, de 4 a 7 del vespre.

El formulari de preinscripció, operatiu fins el proper dimarts 22 de maig, el trobareu a la pàgina www.palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics