URGENT

Comencen les preinscripcions a l’Escola de Música i Dansa de Palafolls

Compartiu aquesta història

L’Escola de Música i Dansa de Palafolls posa en marxa aquest dilluns les preinscripcions dels alumnes pel proper curs.

Al tràmit és en línia, a través d’un formulari que els interessats han d’omplir per tal d’inscriure’s, i que es fa al web municipal www.palafolls.cat.

El període comença avui 14 i s’allargarà dues setmanes, fins el divendres 25. Tot i que des del centre expliquen que en cas que se superi el termini s’admetran inscripcions, també demanen que s’intenti fer el tràmit dins dels dies establerts, degut a la gran quantitat d’alumnes que s’hi preinscriuen.

Sara Lozano, directora de l’Escola, recorda que les preinscripcions s’adrecen tant als alumnes nouvinguts al centre com també als que ja hi són i que ja han cursat anteriorment.

Van decidir fer-ho d’aquesta manera per tal de facilitar la feina a l’hora de gestionar els horaris i combinacions de grups.

Un cop acabat el termini de preinscripcions, la següent setmana, primera de juny, els alumnes preinscrit hauran de passar presencialment per l’escola per tal de fer les comprovacions pertinents de les dades de la fitxa, que serviran per determinar que tota la informació sigui correcta.

Lozano recorda també que, malgrat que ara s’obri el procés de preinscripcions, la matriculació a l’Escola de Música i Dansa és de caràcter obert, i per tant admet incorporacions en qualsevol moment del curs, sempre i quan hi hagi places disponibles.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics