URGENT

Les obres de reforma del carrer Folch i Torres sortiran a licitació d’aquí a pocs dies

Compartiu aquesta història

Segons ha informat l’Ajuntament de Palafolls, en breu es posaran a licitació les obres de reforma del carrer Folch i Torres, un projecte de millora d’aquest carrer del barri de Sant Lluís.

El projecte té per objectiu la renovació i millora del carrer, que ja està urbanitzat, però que segons el consistori té trams que acaben essent un cul de sac; en concret, el tram del carrer comprès entre el carrer Sant Lluís i el carrer Sant Miquel, que el consistori considera un espai sense continuïtat.

El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament, Josep Rueda, preveu que les obres es puguin posar a licitació entre aquesta setmana i la que ve.

Les obres començarien a partir del mes de juliol, i el regidor preveu que passada la Festa Major ja estigui tot enllestit.

Segons explica Rueda, un dels principals objectius de les obres és poder millorar la mobilitat de la zona i a la vegada també planificar i reordenar les zones verdes i augmentar les places d’estacionament que hi ha actualment.

La intenció dels treballs és que els vianants siguin més protagonistes del carrer. Entre d’altres, l’actuació preveu també la millora del ferm i paviment del carrer, la incorporació de nou arbrat i vegetació, la instal·lació de nou mobiliari urbà i també d’una senyalització renovada.

Ara fa uns mesos, al desembre de l’any passat, el consistori va obrir una bústia virtual de participació ciutadana perquè els veïns proposessin suggeriments al voltant d’aquesta obra de millora al barri de Sant Lluís.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics