URGENT

60 minuts per sortir d’una habitació tancada

Compartiu aquesta història

Aquest proper dilluns, una de les modes més seguides dels últims anys arriba a Palafolls. el local Jove de Can Batlle ha organitzat un Escape Room, un joc en el qual els participants s’han d’enfrontar a diversos enigmes i resoldre’ls per poder sortir d’una habitació tancada.

Des dels responsables del local jove s’ha muntat una sala preparada per l’ocasió, amb diversos enigmes i tota l’ambientació necessària.

L’activitat, com la majoria de les que s’organitzen des de Can Batlle, està adreçada a joves a partir de 12 anys, i està pensada per grups, de com a màxim 7 persones.

Cada grup entrarà a la sala, que quedarà tancada, i tindrà un màxim d’una hora per resoldre els enigmes que els han de permetre sortir-ne.

Albert Muñoz, tècnic de joventut de Can Batlle, explica que una de les intencions d’oferir aquesta iniciativa és poder estar al dia de les inquietuds i gustos dels joves.

L’activitat començarà a partir d’aquest dilluns i està previst que duri fins divendres, i està pensada perquè hi puguin participar un màxim de 7 persones per grup, perquè així la dinàmica del joc permeti que tothom hi participi de manera activa resolent els enigmes.

La preparació de tot plegat, tal i com aclareix Muñoz, ha anat totalment a càrrec dels propis responsables de Can Batlle.

Les inscripcions per aquest Escape Room ja estan força plenes, però encara hi ha forats per poder-hi participar. Per fer-ho, cal contactar amb el Local Jove de Can Batlle a través d’algunes de les vies habituals de contacte (correu electrònic al dinamitzadora.juvenil@gmail.com, al whatsapp del 673 283 130 o bé directament adreçant-se personalment al mateix local.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics