URGENT

L’Amateur A cau de forma contundent fora de casa i el B empata a 2 al Palastàdium

Compartiu aquesta història

El CD Palafolls ja s’endinsa en la disputa dels últims compassos de la temporada, i aquest passat cap de setmana ho ha fet amb la tònica habitual de resultats.

L’amateur A, per la seva banda, va caure de manera dolorosa contra l’Abadessenc, equip contra qui van perdre per un resultat de 9 a 0, en la que ha estat la 3a derrota consecutiva aquest mes de maig.

Una altra cara molt diferent va mostrar l’equip de l’amateur B, que treia un empat in extremis ahir diumenge al seu partit al Palastàdium.

L’equip jugava contra el Breda, rival directe amb qui estan empatats a punts en la classificació, i el partit es posava favorable als visitants, que al minut 28 marcaven el 0 a 1 i 10 minuts després de començar la segona part feien el segon.

La resposta del Palafolls va ser immediata, i només un minut després Raul Amorós marcava l’1 a 2, encara però insuficient.

No va ser fins l’últim minut de partit, al 90, que Antoni Monterrubio aconseguia el gol de l’empat a 2, que permetia al l’amateur B continuar en 7a posició a la lliga i empatat a punts amb el Breda, ara mateix amb 63 punts.

En futbol sala, l’equip de la tercera divisió va aconseguir guanyar el Tordera Parc per un resultat de 6 a 5. El partit, que va disputar-se ahir diumenge al Palauet, va estar dominat en tot moment pels palafollencs, que van endur-se una victòria que els permet mantenir-se 6ns a la classificació, però més a prop de l’Hostalric, que és 5è.

L’equip juvenil de la tercera divisió ha descansat aquest cap de setmana, mentre que l’equip de la primera divisió infantil va ser derrotat per 3 a 0 davant de l’Arrels.