URGENT

Poques sol·licituds de targetes de la zona verda en la primera setmana

Compartiu aquesta història

Fa una setmana que la Policia Local va començar a repartir a la mateixa caserna les targetes per poder estacionar a la zona verda del barri de Sant Lluís.

Es tracta de les targetes adreçades als veïns de Palafolls, que han de col·locar al parabrises del seu vehicle a partir del 15 de juny si volen utilitzar la zona verda, que s’activarà a partir d’aquell dia.

Enguany són els ciutadans els que s’han de dirigir a la mateixa comissaria a recollir la seva targeta, on hi apareix la matrícula del seu vehicle.

Al llarg d’aquesta primera setmana de repartiment, han estat poques les persones que s’han acostat fins a les dependències policials per recollir l’identificatiu.

En total, poc més d’una cinquantena, de les més de 1.000 que el cos de la Policia Local calcula que hi ha.

Miguel Ángel Marín és el cap de la Policia Local de Palafolls.

El fet que aquest cop siguin els propis veïns els que han d’anar a recollir la targeta ha fet que alguns usuaris no s’hagin assabentat d’aquest canvi.

Els que sí que ho sabien, per la seva banda, critiquen que l’Ajuntament no els hagi informat directament d’aquest canvi i que l’hagin conegut a través d’altres vies o per altres veïns o familiars.

Són en Jonatan, en Jordi i la Manoli.

A partir del proper 15 de juny i fins a mitjans de setembre, el barri de Sant Lluís tindrà 3 zones diferents d’estacionament, com seran la verda, d’estacionament pels residents identificats amb la targeta corresponent; la blava, d’estacionament limitat amb rellotge horari, i la blanca, amb estacionament lliure.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics