URGENT

Palafolls es suma a la campanya de control de motocicletes

Compartiu aquesta història

En el que portem de 2018, 17 motoristes han mort a les carreteres catalanes i 78 han patit ferides de gravetat.  Justament des d’aquest dilluns i fins al diumenge, el Servei Català de Trànsit coordina amb Mossos d’Esquadra i Policies Locals una campanya preventiva de control de conductes de risc adreçada a motoristes. L’objectiu és augmentar la seguretat en els seus desplaçaments i la percepció del risc entre els motoristes.

Per això, aquesta campanya posarà èmfasi en l’ús del casc homologat com a element de seguretat passiva, l’ excés de velocitat, la conducció sota els efectes de l’alcohol o altres drogues, distraccions i altres conductes antireglamentàries.

La Policia Local de Palafolls ha anunciat a través de les xarxes que es suma a aquesta campanya i per tant també farà controls per tota la població per vigilar de prop l’ús de motocicletes.

A banda de controlar l’ús del casc o de l’actitud en el manillar, la policia també recorda l’obligació de portar al dia la documentació del vehicle, des de l’assegurança obligatòria o la ITV passada, ja que també serà objecte de vigilància des del cos local de segureta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics