URGENT

L’Associació Gastronòmica de Blanes comença a caminar

Compartiu aquesta història

La setmana passada, la ciutat de Blanes ampliava el seu teixit associatiu, i ho feia amb l’Associació Gastronòmica de Blanes, una entitat de nova creació que té com a eix principal la promoció de la cultura gastronòmica del municipi.

Un dels objectius de l’entitat, segons els seus fundadors, és reforçar la destinació de Blanes com una alternativa a la concepció del Turisme de Sol i Platjaa través de l’oferta de productes de qualitat com a garant i atractiu pels visitants del municipi.

Amb la intenció de promoure i difondre la cultura gastronòmica del municipi, l’associació no es tanca només a persones que es dediquin exclusivament a la producció gastronòmica, sinó que també inclou músics o planificadors d’esdeveniments.

En aquest sentit, per formar-ne part cal ser productor, distribuïdor o bé un personatge rellevant dins del món gastronòmic.

Ho explica Roser Vall-Llosada, presidenta d’aquesta nova Associació Gastronòmica de Blanes, en declaracions a aquesta emissora.

Actualment, l’Associació compta amb un total de 9 membres inscrits, tot i que esperen que aquest número s’ampliï properament fins a la vintena de persones o més endavant també la cinquantena.

Segons explica Vall-Llosada i també Mari González, membre d’Eventos Plan B, un dels aspectes que es posen en valor d’aquesta associació és l’aportació de cadascun dels seus membres, que provenen de diferents camps.

L’Associació Gastronòmica de Blanes, que es va presentar a l’Aula Gastronòmica Grenyal ara fa tot just una setmana, farà la seva primera activitat pública durant la Festa Major de Santa Anna, del 21 al 28 de juliol, on muntaran una barra per poder oferir als visitants les diferents propostes gastronòmiques i també faran difusió de la seva activitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics