El MiNiMaL abaixa el teló aquest diumenge amb Mario Mas

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Festival MiNiMaLde Palafolls, que va arrencar a principis d’aquest mes de maig com a nova proposta musical al municipi, tanca edició aquest diumenge amb l’últim dels concerts programats.

Després de les actuacions de Lídia Pujol, Sendarena i De la Carmela, que han ocupat les tardes dels diumenges d’aquest mes de maig, aquest proper diumenge és el torn de la guitarra de Mario Mas.

L’artista ha compartit escenari acompanyant a Sílvia Pérez Cruz, Paco Ibáñez o Raúl Rodríguez, i formarà duet amb Alexandru Bublitchi, violinista que entre d’altres havia acompanyat a Leonard Cohen.

Federico Francesch, organitzador del Minimal, explica quina és la proposta que porten els dos artistes en aquest darrer concert del cicle. Una actuació que comptarà, a més, amb una sorpresa.

Mario Mas i Alexandru Bublitchi no actuaran al Molí d’en Pugivert com estava inicialment previst, sinó que finalment serà al Local jove de Can Batlle.

A punt de tancar aquesta primera edició del festival MiNiMaL, Francesch fa una valoració molt positiva de com s’ha desenvolupat fins ara la proposta.

El concert de Mario Mas i Alexandru Bublitchi començarà a l’hora habitual dels concerts del MiNiMaL, a partir de les 6 de la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics