URGENT

L’Esbart Joaquim Ruyra enceta els actes de celebració del seu 55è aniversari

Compartiu aquesta història

Ja han sobrepassat el mig segle de vida, però l’entitat blanenca continua de celebració. Enguany, l’Esbart Joaquim Ruyra bufa les espelmes del seu 55à aniversari , i enceta els actes commemoratius aquest diumenge.

Ho fa amb un nou espectacle titulat “Estem d’aniversari”, on els més petits de la colla en són els indubtables protagonistes.

Els infants de l’escola de dansa de l’esbart són els encarregats de sortir a l’escenari del Teatre de Blanes aquesta tarda, on oferiran un espectacle que, entre d’altres aspectes, tindrà un caire retrospectiu i de repàs del pas per l’entitat dels propis membres més joves de l’Esbart, alguns d’ells amb ja bastants anys formant-ne part.

Ho explica Marc Coll, un dels membres de l’Esbart Joaquim Ruyra, en declaracions a aquesta emissora.

Precisament, un dels aspectes que més remarquen des de l’Esbart Joqauim Ruyra és el fet de comptar amb tot un seguit d’infants que s’impliquin amb el projecte.

En aquest sentit, Coll valora molt positivament saber que seran els que han de continuar amb el projecte en un futur.

L’espectacle “Estem d’aniversari” és el primer dels actes de celebració del 55è aniversari de l’Esbart Joaquim Ruyra de Blanes.

D’aquí a 3 setmanes, el dissabte 16 de juny, l’entitat celebrarà l’acte central a la plaça dels Dies Feiners del municipi, amb una actuació de tots els grups que formen l’esbart, seguida d’un sopar popular i un final de festa amb el grup Sixtus.

L’endemà diumenge, a la mateixa plaça se celebrarà la 28a Trobada d’esbarts de les Comarques Gironines.

Els actes del 55è aniversari de l’Esbart Joaquim Ruyra s’allargaran fins al mes de novembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics