La Policia Local dóna 10 places més per fer la renovació del DNI

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest passat dilluns, la caserna de la Policia Local va tornar a oferir places per fer la renovació de DNI a la mateixa caserna local.

Després d’aquell matí, han sobrat un total de 10 places que resten disponibles per fer aquest tràmit al nostre municipi, sense haver de desplaçar-se a d’altres localitats.

Segons ha informat el cos local de seguretat, demà dijous, entre 11 i 12 del matí, s’obrirà una nova tongada per fer aquest tràmit.

Al llarg d’avui les persones que vulguin renovar-se o expedir el seu DNI poden trucar a la Policia Local o dirigir-se personalment a comissaria per tal de demanar cita per demà, en aquest cas preferiblement al llarg d’aquest matí i migdia.

En el cas que ja de cara a demà encara no s’haguessin esgotat les 10 places s’obriria la possibilitat que els interessats vagin directament demà a la comissaria sense cita prèvia per poder fer-se la renovació.

Pel fet de tractar-se de places sobrants, aquest cop no s’establiran preferències pels majors de 65 anys, els menors de 14 i les persones amb mobilitat reduïda, sinó que es donarà cita a qualsevol persona que vulgui fer el tràmit.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics