URGENT

La Policia Local dóna 10 places més per fer la renovació del DNI

Compartiu aquesta història

Aquest passat dilluns, la caserna de la Policia Local va tornar a oferir places per fer la renovació de DNI a la mateixa caserna local.

Després d’aquell matí, han sobrat un total de 10 places que resten disponibles per fer aquest tràmit al nostre municipi, sense haver de desplaçar-se a d’altres localitats.

Segons ha informat el cos local de seguretat, demà dijous, entre 11 i 12 del matí, s’obrirà una nova tongada per fer aquest tràmit.

Al llarg d’avui les persones que vulguin renovar-se o expedir el seu DNI poden trucar a la Policia Local o dirigir-se personalment a comissaria per tal de demanar cita per demà, en aquest cas preferiblement al llarg d’aquest matí i migdia.

En el cas que ja de cara a demà encara no s’haguessin esgotat les 10 places s’obriria la possibilitat que els interessats vagin directament demà a la comissaria sense cita prèvia per poder fer-se la renovació.

Pel fet de tractar-se de places sobrants, aquest cop no s’establiran preferències pels majors de 65 anys, els menors de 14 i les persones amb mobilitat reduïda, sinó que es donarà cita a qualsevol persona que vulgui fer el tràmit.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics