URGENT

Els Mossos busquen el conductor que va fugir després de topar amb una moto a Palafolls

Compartiu aquesta història

Ahir dimarts al migdia, es va produir un accident a la carretera B-682, la via d’accés a la Costa Brava, a l’alçada del quilòmetre 1 prop de la rotonda de Can Patalina.

Segons ha informat el cos de Mossos d’Esquadra, en l’accident s’hi van veure implicats un cotxe i una motocicleta, i que van xocar de forma lateral. De resultes del cop, el motorista va resultar ferit de caràcter lleu i va haver de ser hospitalitzat.

El conductor del cotxe va donar-se a la fuga, per la qual cosa els Mossos d’Esquadra i també les policies locals de Palafolls, Malgrat, Blanes i Tordera van organitzar diversos controls a la zona per tal de localitzar el vehicle.

Ara, els Mossos d’Esquadra estan investigant les causes de l’accident i es mantenen a la recerca del conductor fugat.

Encara en crònica policial, la Policia Local va localitzar, també aquest dimarts al migdia, el cadàver d’un home en un habitatge del carrer Verge Maria, al barri de Sant Lluís.

Segons han informat fonts policials a aquesta emissora, es tracta d’un home de 45 anys d’edat i de nacionalitat romanesa que feia anys que vivia al nostre municipi.

L’home vivia sol i els veïns feia diversos dies que no el veien, i per això van decidir avisar a les autoritats, que finalment l’han acabat trobant sense vida a casa seva.

Ara s’està a l’espera dels resultats de l’autòpsia que han de confirmar les causes i la data de la mort.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics