URGENT

Detenen un jove a Blanes després d’intentar atropellar un agent en una persecució policial

Compartiu aquesta història

La Policia Local de Blanes ha detingut un jove de 19 anys, veí del municipi, que va protagonitzar el migdia d’aquest dimarts una persecució policial al barri dels Pins.

Els fets van tenir lloc pocs minuts després de les dues del migdia, quan un veí del barri va trucar als agents del cos local de seguretat, després d’observar un vehicle de color blanc que circulava contra direcció i de manera temerària.

Un cop fet l’avís, diverses patrulles de la Policia Local de Blanes van iniciar una persecució del vehicle, durant la qual va causar diversos desperfectes als vehicles estacionats i fins i tot va intentar atropellar un dels agents del cos que havia baixat del cotxe patrulla per donar-li l’alto.

La fugida del jove va continuar a peu després de xocar contra una casa, i va escapar-se per un habitatge del barri dels Pins on viu un familiar del detingut.

Allà, després d’intentar precipitar-se pel balcó d’un edifici del costat, els agents de la Policia van poder detenir-lo. Posteriorment va ser traslladat a l’Hospital de Blanes, on els metges van dictaminar que calia traslladar-lo a un centre psiquiàtric.

Tot i que la detenció va quedar llavors sense efecte, el jove ha estat citat als Jutjats de Blanes la setmana que ve, on haurà de comparèixer per afrontar els càrrecs dels quals se l’acusa, com són atemptat contra l’autoritat, conducció temerària, robatori de vehicle, conducció sota els efectes de substàncies estupefaents i sense carnet, i danys contra els altres vehicles.

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics