URGENT

Un alumne de l’Institut finalista en un concurs de lectura

Compartiu aquesta història

El jurat del XXIII Concurs El Gust per la Lectura 2017-2018 s’ha reunit aquesta setmana a la seu del Departament d’Ensenyament per decidir els finalistes del certamen d’enguany en les seves diferents categories.

En total ha proclamat dos finalistes per cada una de les 6 categories en total, seguint els diferents nivells escolars. En aquest sentit el jurat ha proclamat finalista de la categoria  de batxillerat i dels cursos de preparació per a la prova d’accés a cicles formatius de grau superior  i accés a la universitat per a majors de 25 anys, a un alumne de l’institut de la Font del Ferro de Palafolls.

Es tracta de Frank Márquez, estudiant de 2n de batxillerat al centre educatiu palafollenc. Márquez és finalista pel treball titulat “Cap a una Terra alta”, coordinat per la professora del centre Gemma Carbonell.

En aquesta categoria calia fer una ressenya crítica, com les que es fan en la premsa, sobre la lectura del clàssic d’Àngel Guimerà, Terra Baixa.

El jurat també ha triat com a finalista a una alumna de  2n de batxillerat d’un institut de Les Masies de Voltregà, per un altre treball entorna la lectura d’aquesta obra clàssica de la literatura catalana.

Ara el jurat acabarà de determinar el guanyador en un acte públic a Barcelona on es farà el lliurament dels premis

Els treballs finalistes i guanyadors obtindran premis de naturalesa diversa, d’acord amb l’aportació de les entitats patrocinadores del concurs. Pel que fa als premis col·lectius, es lliurarà al centre guanyador o finalista un val per comprar llibres per a la biblioteca del centre en el marc de la Setmana del Llibre en Català, que cada any s’organitza davant de la Catedral de Barcelona durant el mes de setembre. En el cas dels premis individuals, es lliuraran entrades per anar a parcs temàtics, museus o funcions teatrals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics