URGENT

Malgrat repetirà el Mes de la Salut l’any que ve

Compartiu aquesta història

Aquest passat dijous es tancava la primera edició del Mes de la Salut de Malgrat, una iniciativa que per primera vegada es posava en marxa al municipi amb l’organització de xerrades, tallers, cursos i caminades, entre d’altres, per promoure uns bons hàbits de salut i també la informació i prevenció al voltant d’aquest àmbit.

Després d’aquesta primera edició, la regidoria de Salut Pública del consistori malgratenc ha decidit que l’any que ve es repetirà la iniciativa, després de l’èxit.

Segons el regidor Jofre Serret, la iniciativa ha comptat amb una “molt bona acollida” per part de la ciutadania, ja que a la majoria d’activitats hi ha hagut una bona afluència de públic”.

En aquest sentit, i tal i com el regidor ja havia explicat prèviament a l’inici de la campanya, la intenció del govern és que el Mes de la Salut tingui continuïtat en el temps, i això significa que l’any vinent es tornarà a repetir la iniciativa.

A més, segons ha avançat Serret, s’intentarà que el Mes de la Salut de l’any que ve abordi també altres qüestions més enllà de les que s’han tractat en la primera edició d’aquest passat mes de maig.

La campanya va acabar dijous amb la celebració del Dia Mundial Sense Tabac, amb una xerrada sobre els beneficis de deixar de fumar.

Abans, el Mes de la Salut va passar per xerrades sobre activitat física i esport i salut en diversos àmbits, així com també rutes saludables.

La celebració dels actes just al mes de maig, segons l’Ajuntament de Malgrat, ha estat intencionada, ja que es tracta d’un mes amb moltes celebracions de dies mundials relacionats amb la salut, com el Dia Mundial de l’Asma, de la Infermeria, de la Fibromialgia i Fatiga Crònica o l’Hepatits, entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics