URGENT

Calella presenta la 7a edició de la Temporada Lírica

Compartiu aquesta història

Ahir dimarts es va presentar una nova edició del festival, que enguany obrirà amb un espectacle de sarsuela els dies 6 i 8 de juliol.

Enguany, arribant a la 7a edició de la proposta, la Temporada Lírica Ciutat de Calella commemora el vintè aniversari del Cor i Orquestra Simfònica Harmonia, un aniversari que segons l’alcaldessa del municipi, Montserrat Candini, serà ben celebrat pel nivell de les propostes del festival.

Candini ho va afirmar a la presentació del Festival, celebrada ahir a a la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya, on també hi van assistir el director de l’àrea de música de l’Institut Català de les Empreses Culturals, Albert Bardolet i el director artístic de la Temporada Lírica Ciutat de Calella, Albert Deprius.

La Temporada Lírica de Calella ha anat creixent des de la seva primera edició, i l’any passat va registrar més de 2.000 assistents.

Com a novetat d’enguany, el festival ofereix la opció de compra de tiquets a través d’Internet, cosa que ha de facilitar l’assistència de públic de fora la ciutat.

En aquest sentit, i segons Deprius, ve molt públic procedent de molts indrets i que hi assisteix cada temporada.

La 7a. Temporada Lírica Ciutat de Calella començarà els dies 6 i 8 de juliol a la Sala Mozart amb la sarsuela “El dúo de La Africana”, sota la direcció musical del mateix Albert Deprius i protagonitzada per Anna Farrés, Carles Cremades i Marc Calvo. Es tracta d’una actuació que també forma part de la programació del festival Nits d’Estiu Calella.

Més endavant, el 27 de juliol, arriba a la Sala Mozart un dels plats més forts de la programació, com és la “Simfonia del Nou Món”, de Dvorak i que interpretarà l’Orquestra Simfònica Harmonia, també amb Deprius al capdavant com a director titular.

El 23 de setembre serà el torn de la “Tarda italiana” a l’Envelat de Calella, un ambient nou que busca apropar als espectadors les cançons napolitanes i l’òpera italiana a través de la soprano Beatrice Jiménez, el Cor i l’Orquestra Simfònia Harmonia, tot plegat dins de la programació de la Festa Major de la Minerva.

Per tancar l’any i la temporada, l’Orquestra tancarà amb el ja clàssic “Concert d’Any Nou”, el 29 de desembre a la Sala Mozart.

La 7a edició de la Temporada Lírica de Calella compta amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

 

Foto: ACN

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics