URGENT

Nosotros, la nova candidatura d’Óscar Bermán, es presentarà a les properes municipals

Compartiu aquesta història

La nova formació de l’exregidor popular comença a encarar el projecte de candidatura per la properes eleccions municipals del 2019, que se celebraran d’aquí a poc menys d’un any.

El partit es presenta com una proposta per la “regeneració social” i planteja, com un dels seus principals objectius, posar als municipis com a principal eix de la política.

En aquest sentit, volen que aquests siguin l’espai principal on els ciutadans exerceixin la democràcia, i és per això que es defineixen com a municipalistes.

Ho explica, en declaracions a aquesta emissora, el Secretari d’Acció Política de Nosotros, Eduardo García.

García ha confirmat que Nosotros es presentarà a Palafolls als propers comicis municipals amb Óscar Bermán com a cap de llista,

En aquest sentit, el secretari de la formació destaca que en el cas d’unes eleccions municipals és un punt important que la persona que encapçali el projecte sigui coneguda a la localitat, i considera que en el cas de Bermán la seva figura és un “plus” per a les eleccions en aquest sentit.

García, però, no ha volgut fer cap pronòstic sobre els resultats que pugui obtenir la nova formació política.

A la vegada, el secretari s’ha mostrat contundent en la definició d’alguns dels objectius polítics d’aquest nou partit.

Entre d’altres, la formació es posiciona clarament contrària a l’independentisme, i ha dit que en els municipis on tinguin representació treballaran per impedir actuacions de protesta com, per exemple, les que s’han produït en algunes platges del Maresme darrerament.

García considera que aquestes actuacions les protagonitzen “fanàtics” que fan malbé el turisme i que impedeixen que les famílies puguin anar a la platja amb tranquil·litat.

Des del partit també es critica el que anomenen “ideologia de gènere”, criticant amb duresa les xerrades sobre diversitat sexual que han organitzat els darrers mesos les escoles de Palafolls.

En aquest sentit, García ha carregat contra el paper de la Policia Local de Palafolls en aquest àmbit, afirmant que el cos s’ha d’encarregar de vetllar per la “pau social” i no de fer xerrades que siguin un “rentat de cervell” pels infants.

Nosotros, que entre d’altres es planteja també endurir les lleis d’immigració i reforçar la defensa del catolicisme davant l’islam, es va presentar com a nova formació política a principis del passat mes de setembre, ja amb la vista posada a les eleccions municipals de l’any que ve.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics