URGENT

Arrenca l’11a edició del 4dJazz

Compartiu aquesta història

El cicle engega motors aquest vespre amb la primera de les actuacions. Serà a partir de dos quarts de 9 del vespre, amb un canvi pel que fa a la ubicació habitual dels espectacles.

Aquest cop l’emplaçament serà el Local Social de Sant Genís, ja que el Teatre, on habitualment s’oferien els concerts del cicle, es troba en obres.

L’edició d’enguany del 4DJazz arrenca amb un concert d’Eduard Iniesta i Maria Hinojosa, una parella que individualment han actuat en múltiples propostes d’alt nivell i que s’ajunten per inaugurar el cicle.

Federico Francesch, un dels impulsors del 4DJazz, explica alguns dels aspectes més rellevants de les carreres d’aquests dos músics.

La proposta d’Eduard Iniesta i Maria Hinojosa és un dels 3 concerts inèdits fins ara i que s’estrenen en aquest cicle.

A nivell estilístic, segons Francesch s’intenta sempre donar varietat a les propostes del certamen dins dels estils del jazz, intentant oferir concerts que es diferenciïn de les actuacions més convencionals, com per exemple el concert inaugural.

El festival 4DJazz seguirà ocupant els vespre de divendres d’aquest mes de juny, els següents dies 15, 22 i 29, amb els concerts d’Albert Bello i Elisenda Julià, del duet Max i Lolita i d’Agust Tharrats i Sofia Dee, respectivament.

Els espectacles com tots els dies el mateix horari, a dos quarts d el del vespre, i per arribar a Sant Genís s’ha habilitat un bus especial que permet fer el recorregut.

El concert d’avui, a més, coincideix amb la presentació de la Guia de Festivals Musicals del Maresme 2018, que es durà a terme mitja hora abans de l’inici de l’actuació al mateix local social.

Es tracta d’una guia impulsada pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, i que recull informació de festivals com el Temporada Clàssica de Vilassar de Dalt, la Setmana de Música Antiga de Mataró, el Canet Rock o el MUSICAB Festival de Cabrils, entre d’altres.

Les entrades pels propers concerts del 4dJazz es poden anar a comprar presencialment a l’edifici del MiD, de 5 a 8 de la tarda, i enguany també es poden reservar enviant un missatge de Whatsapp al telèfon 677 57 26 47.

Així, els interessats en assistir a algun dels concerts del 4DJazz poden reservar la seva entrada, que es recollirà i es pagarà personalment al mateix local social de Sant Genís el dia del concert.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics