URGENT

L’Institut de la Font del Ferro acomiada el curs amb una festa final

Compartiu aquesta història

Si la setmana passada era el torn de les Ferreries, avui divendres qui posa punt i final al curs 2017-2018 és l’Institut de la Font del Ferro, que celebra aquest vespre la seva festa de final de curs.

Igualment com en el cas de primària, el centre de secundària ha organitzat diverses activitats, obertes a tothom, per dir adéu a les classes.

Les activitats, organitzades per l’AMPA de l’institut, són diverses, i s’obrirà al públic a partir de dos quarts de 7 del vespre.

Ángela Martínez, membre de l’AMPA de l’Institut, explica que és la segona vegada que organitzen la festa, i que les activitats programades s’han preparat encarades a les edats dels alumnes que van a l’Institut.

Segons Martínez, la intenció és que mica en mica la festa esdevingui una tradició, com ja passa en altres centres.

Així, la festa comptarà activitats similars als famosos concursos d’Humor Amarillo, i està oberta a tothom, especialment també als alumnes de 6è de les dues escoles de Palafolls que el curs que ve seran alumnes de l’Institut.

D’altra banda, la festa també compta amb la col·laboració de diversos comerços del poble, que han cedit els seus productes perquè es puguin anar fent sortejos cada mitja hora entre els assistents.

Una col·laboració que des de l’AMPA han agraït i han valorat molt positivament, ja que en total repartiran una cinquantena de premis.

A banda, la festa comptarà també amb servei de bar. L’AMPA preveu que tot plegat s’allargui fins a quarts d’11 del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics