URGENT

Comença la matrícula per a la llar d’infants

Compartiu aquesta història

Un cop publicades les llistes definitives d’admesos i exclosos al Tauler d’Anuncis Oficial de l’Ajuntament, avui  dilluns els preinscrits al centre educatiu d’infantil poden començar a formalitzar la seva matrícula a la Llar d’Infants Municipals.

El període comença avui i s’allargarà fins dimecres d’aquesta mateixa setmana.

Per formalitzar la matrícula cal acreditar diferent documentació. Bàsicament cal  acreditar el número de compte bancari, portar fotocopia de DNI del pare i mare i pagar la matrícula al centre en una entitat bancària propera a l’Ajuntament  per acabar portant el rebut al consistori. Ho explica la directora de la llar municipal, Sandra Jiménez.

En total el centre espera una 20a de nous alumnes de cara el proper curs que començarà a mitjans del mes de setembre.

Aquesta 20a de nous alumnes, si s’acaben matriculant tots, se sumaran a la 50a d’infants que ja estan al centre i que passen de curs.

Abans de les vacances, a finals d’aquest mes, es farà una reunió amb els nous pares i mares per tal d’acabar d’esclarir dubtes de cara el nou curs.

La majoria dels nous inscrits seran pel grup dels més grans, els alumnes de 2 anys, on s’hi ha inscrit 10 nous infants. A P1 hi haurà 8 nous alumnes, mentre que a l’aula de nadons s’han preinscrit 3 alumnes.

De tota manera, el centre educatiu ofereix matrícula oberta durant tot l’any i mentre hi hagi places disponibles. Això implica que els nadons o infants es poden anar inscrivint  en qualsevol moment mentre hi hagi disposició de places.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics