URGENT

Els alumnes de 1r d’ESO de Palafolls guanyen el concurs d’Scratch Challenge

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte es va fer a la Farga de l’Hospitalet del Llobregat la final del concurs mSchool Student Awards en les seves diferents categories. Entre elles hi havia dos equips finalistes de l’Institut de Palafolls. Els alumnes de 4t d’ESO ho eren per un projecte en la categoria d’APP Education i els de 1r d’ESO en la categoria de programació Scratch.

Justament aquest últim grup va aconseguir imposar-se a la resta de finalistes i es van proclamar campions de la seva categoria d’Scratch Challege.

Scratch és un llenguatge de programació lliure orientat a l’ensenyament que facilita la creació d’històries interactives, simulacions, jocs i animacions, i a compatir les creacions a través d’internet. Amb aquest concurs es vol incentivar i promoure les competències digitals i desenvolupar el pensament creatiu entre els més joves.

En la convocatòria d’enguany, els participants havien de presentar a concurs projectes desenvolupats mitjançant el llenguatge Scratch basats en el repte “De grans serem…”.

Ho expliquen la Carla i la Lídia, dues de les alumnes de l’Institut participants al projecte.

El grup palafollenc havia quedat finalista i dissabte havien de participar en la fase final on havien de resoldre un nou repte que se’ls plantejava el mateix dia.

El jurat, finalment, va valorar el projecte palafollenc com a guanyador, un resultat que les 4 integrants del grup van rebre amb molta sorpresa i del qual van quedar molt satisfetes.

Ho expliquen la Lucía i la Queralt.

Per las seva banda, els alumnes de 4t d’ESO del centre han quedat finalistes després de defensar en públic i davant del jurat  l’Aplicació per a dispositius mòbils que ells mateixos han creat, i que han estat desenvolupant durant el curs com si fossin una empresa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics