URGENT

El CD Palafolls celebra demà el 14è torneig Laureano Moreno

Compartiu aquesta història

Com cada any al final del campionat i de les lligues de futbol, el club palafollenc organitza la seva festa de cloenda del curs. Ho fa organitzant per 14é any el torneig de futbol dedicat a Laureano Moreno, una de les figueres que més ha impulsat el club en els últims anys.

El torneig comptarà amb 6 partits de futbol a partir de les 10 del matí al camp de futbol. Hi participaran la majoria dels equips de futbol del club. Hi seran l’escoleta, els benjamins, els alevins, infantils, cadets i els veterans. Les absències més destacades seran els dos principals equips del club; l’Amateur B i l’Amateur A. Justament aquest tram final de temporada ha vingut marcat per les males relacions entre la junta directiva i l’equip de l’Amateur A.

Els clubs convidats al torneig de demà  són de poblacions veïnes. Vindran equips de l’Olímpic Malgrat, del Malgrat i del Sta. Susanna.

Durant tota la jornada estarà operatiu el servei de bar amb begudes i també amb entrepans i botifarres a la brasa.

D’aquesta manera acaba la temporada el club palafollenc, un curs amb un balanç poc positiu, ja que més enllà de les males relacions entre jugadors i junta directiva i també entre equips, s’ha tancat amb la pèrdua de categoria del primer equip del club que l’any que ve jugarà a 3a catalana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics