URGENT

Bermán demana que no es canviï el nom de Ciutat Jardí

Compartiu aquesta història

El regidor no adscrit ha presentat una al·legació general al canvi de nom que ha aprovat l’Ajuntament de Palafolls per substituir la nomenclatura de Ciutat Jardí pel de Cim de Miralles.

Segons Bermán el canvi de nom ha estat fruit d’un caprici del propi consistori i que l’Ajuntament no ha consultat als veïns d’aquesta urbanització el possible canvi de nom ni tampoc el  nom proposat.

Bermán recorda al govern municipal que la majoria de carrers de la urbanització tenen nom de flors i arbres, cosa que està en consonància amb el nom de Ciutat Jardí.

Segons el regidor, el canvi de nom no està justificat i causaria perjudicis tant a veïns com al propi Ajuntament, ja que caldria canviar tots els registres i el padró dels habitants d’aquesta urbanització.

Per tot plegat l’exregidor del PP, demana al govern que aturi el canvi de nom de la urbanització i que iniciï una audiència pública amb els veïns de la urbanització per tal de decidir si cal canviar el nom de Ciutat Jardí i, en el seu cas, decidir quin ha de ser aquest nom.

Bermán espera que el govern local recapaciti i compti amb la voluntat dels veïns de la urbanització, la més gran del nostre municipi, amb més de 700 parcel·les comptabilitzades.

Aquesta al·legació es tractarà en un futur plenari municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics