URGENT

Palafolls posa a debat la gestió de l’aigua i de noves energies en l’economia circular

Compartiu aquesta història

Aquest dijous, l’Ajuntament acollirà la segona sessió del cicle de xerrades i d’assessorament per a particulars, empreses i propietaris de boscos al municipi.

Aquest cop, la ponència porta per títol “El cicle de l’aigua i al relació amb les noves energies dins d’una economia circular”. Rere aquest nom, es vol posar a damunt la taula les maneres com es poden gestionar els recursos hídrics i també les noves formes de produir energia dins del concepte de l’economia circular, un tipus d’estratègia que busca reduir tant l’entrada com la sortida dels recursos i els residus que es produeixen.

Entre les noves energies, es posarà a debat la inclusió del biogàs i la biomassa dins d’aquesta economia, i especialment dins de la gestió dels boscos i dels recursos de la nostra comarca.

Un dels ponents de la xerrada de demà és Jordi Bartrolí, catedràtic del Departament de Química de la Universitat Autònoma de Barcelona, que ha explicat en declaracions a RP de quina manera és pot impulsar la inclusió d’aquest tipus d’energies en la gestió dels boscos de la nostra zona.

En aquest sentit, una de les reivindicacions que fa el catedràtic és que els Ajuntaments s’impliquin i siguin més actius en la promoció d’aquests tipus d’energies i de gestió dels recursos en l’economia circular.

La xerrada comptarà també amb la participació de Fernando Cabello, director de Medi Ambient del Consell Comarcal del Maresme.

L’acte es durà a terme a les 7 del vespre a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Palafolls i és un acte obert a tota la ciutadania.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics