URGENT

L’atleta palafollenca Ainhoa Fitó guanya la Cursa Barça creuant la meta amb dues companyes més

Compartiu aquesta història

Va ser una victòria compartida per l’atleta del CD Palafolls juntament amb dues altres noies atletes del Club Atletisme Cornellà i del Club Nou Barris, que van creuar juntes i agafades de la mà la meta en aquesta prova barcelonina.

La competició es va fer aquest passat diumenge a la capital catalana, amb dues voltes al Camp Nou, i Fitó hi participava dins la categoria d’Infantil femenina.

Fitó va fer els 1.800 metres de la prova corrent en tot moment al costat de les seves amigues atletes Meritxell Pastrana i Bemnet Vidal, amb qui ha compartit moltes proves del calendari català d’atletisme, i amb les que ha forjat una bona relació.

Un cop acabada la prova i després de baixar el podi, les tres atletes van comentar el perquè havien decidit de creuar al mateix moment la línia d’arribada.

Pastrana va comentar que són molt amigues i que l’esport no és sempre competitivitat sinó també amistat i passar-s’ho bé.

Vidal, al seu torn, va comentar que s’havien conegut amb Pastrana i Fitó fent les mateixes proves, i des de llavors sempre que coincideixen en una competició fan l’escalfament juntes.

En aquest sentit, l’atleta de Nou Barris va destacar que “no els importava el premi” i que volien “passar-ho bé”.

La prova la van finalitzar marcant totes tres atletes el mateix temps, de 6 minuts i 34 segons.

 

Foto: Victor Salgado – FCB

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics