URGENT

Els Mossos inicien la campanya Gregal per augmentar la seguretat a l’estiu

Compartiu aquesta història

Fa mig any, per la campanya de Nadal, el mateix cos dels Mossos d’Esquadra van iniciar, com és habitual per les dates, una campanya de prevenció davant de l’increment d’afluència de gent als carrers i també als comerços.

Ara, amb l’estiu en marxa, els agents de la Policia de la Generalitat posen marxa una nova campanya, en aquest cas de cara a aquesta nova temporada turística.

La campanya Gregal té com a objectiu prevenir els delictes que es poden produir en els àmbits considerats com a estratègics durant l’època d’estiu. Pretén així garantir la seguretat en la mobilitat a la xarxa viària i a la xarxa del transport públic.

A la vegada, també té per objectiu garantir el normal desenvolupament de les activitats i esdeveniments d’aquesta època, augmentar la percepció de seguretat arreu del territori i fomentar la coordinació de seguretat amb els els diversos cossos implicats.

La campanya posa el focus en l’augment del turisme, especialment a la nostra zona, on es concentra l’arribada de molta gent per l’inici de la temporada de platges i també de l’ús de les segones residències.

Ho explica, en declaracions a aquesta emissora, Llorenç Silva, caporal dels Mossos d’Esquadra i coordinador de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat de l’Àrea Bàsica Policial de l’Alt Maresme.

En aquest sentit, des del cos s’explica que no només és una campanya informativa i de prevenció de cara a la ciutadania sinó que també serveix per augmentar la presència d’efectius del cos en el cas de les carreteres, que augmenten considerablement el seu trànsit.

Josep Pujadas és també agent del cos de Mossos d’Esquadra.

Entre els diversos consells dels Mossos de cara a aquest estiu, es recomana no fer públic quan es marxa de vacances a les xarxes socials, vetllar per la seguretat en general de l’habitatge, així com utilitzar el telèfon 112 en cas d’emergència.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics