URGENT

La meitat dels palafollencs escolten habitualment Ràdio Palafolls

Compartiu aquesta història

Ho certifica l’estudi d’audiència que hem conegut aquest dijous i segons el qual, 4500 palafollencs segueixen habitualment la nostra emissora, el que suposa gairebé la meitat dels palafollencs.

L’estudi s’ha fet en els últims dies a través de més de 300 enquestes telefòniques exclusivament al nostre municipi, és a dir que en aquestes dades d’audiència no s’inclouen els oients d’altres poblacions veïnes. L’estudi destaca que 9 de cada 10 enquestat coneix aquesta ràdio i que de cada 100 transistors en funcionament a Palafolls, 19 estan escoltant Ràdio Palafolls el que suposa un share del 19%.

De mitjana, els oients escolten la nostra ràdio 35 minuts al dia i majoritàriament amb matí, però també destacable de les audiències a la tarda.

D’aquesta audiència habitual, unes 2000 persones escolten Ràdio Palafolls cada dia, mentre que 1500 persones ho fan almenys un parell de cops per setmana.

Ens escolten més homes que dones i la diferència d’edat entre els oients és mínima.

El 84% dels oients habituals de ràdio Palafolls prefereix sintonitzar-nos per FM, però cada cop són més els qui comencen a escoltar-nos a través d’internet, actualment el 16%.

Amb aquestes dades d’audiència, RP tanca la seva 14 temporada d’hivern des que ha tornat a emetre, ara des del Forroll. En aquests anys es manté amb una audiència fidel, com demostren els diferents estudis d’audiència ja siguin els encarregats des de la pròpia emissora com també els fets per altres organismes de control.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics