URGENT

La tranquil·litat i la cultura és el que més es valora de Palafolls

Compartiu aquesta història

Ràdio Palafolls ha encarregat un estudi d’opinió municipal per tal de conèixer l’opinió dels palafollencs sobre alguns aspectes municipals.

Arran d’aquest estudi de l’empresa Infortècnica  realitzat a través de 300 trucades telefòniques en les últimes setmanes, es després que la tranquil·litat en la que es viu a Palafolls és el que més valoren els ciutadans del nostre municipi.

És la qualitat més valorada i amb molta diferència. El 54% dels enquestats han apuntat a la tranquil·litat com el que més valoren del nostre municipi, seguit de la qualitat de vida, amb un 19.9%.

En tercer lloc, el 10.6% dels enquestats han apuntat  a la  seguretat com el valor més significatiu del nostre municipi.

Per sota del 10% hi ha altres factors com la situació del nostre municipi, els serveis que s’ofereixen o altres aspectes com les zones verdes.

Entorn als diferents serveis i tasques de l’Ajuntament, els palafollencs valoren amb un 7.7 sobre 10 l’oferta cultural i festiva del nostre municipi.

Els palafollencs valoren així amb un notable l’ampli ventall de possibilitats culturals que s’ofereixen al nostre municipi i també les festes que s’organitzen al poble.

Rera l’oferta lúdica i cultural, els palafollencs valoren amb un 7.3 la seguretat i la feina que fa la Policia Local de Palafolls. Aquest notable arriba després d’ampliar els serveis, campanyes i també d’obrir canals de comunicació directe amb la ciutadania.

També aconsegueix una bona nota de valoració dels palafollencs els parcs i jardins del nostre municipi amb un 6.6 de mitjana entre les 300 enquestes realitzades. El nostre municipi és dels que ofereix més zones verdes dels pobles del voltant, cosa ben valorada pels palafollencs així com el seu manteniment general.

L’enquesta revela que la majoria dels serveis del consistori aproven. Només els tributs i impostos reben un suspens. Altres serveis com la neteja i recollida d’escombraries també aproven amb un 5.8, tot i els darrers problemes viscuts al municipi amb el canvi de sistema de recollida de la brossa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics