URGENT

Max i Lolita són la proposta d’aquesta nit al 4dJazz

Compartiu aquesta història

Aquest vespre se celebra la tercera de les actuacions del cicle del 4dJazz, amb la que serà també una nova estrena dins d’aquest festival musical palafollenc.

Es tracta del concert del duet que formen Max i Lolita, dos músics de gran projecció i qualitat musical que arriben al nostre municipi amb una proposta que combina cançó francesa amb el jazz.

Segons descriuen els propis organitzadors, l’acordió Lolita Delmonteil i el piano de Max Villavecchia crearan uns paisatges sonors on es mou lliurament  la veu de la cantant, que transportaran als espectadors en un viatge ple de nostàlgies, de records i de nous descobriments, del millor del passat, del present i del futur de la música francesca, amb pinzellades de folklore, jazz o, fins i tot, amb alguns tocs de rock.

Segons Federico Fransesch, impulsor del 4dJazz, la proposta cridarà l’atenció dels espectadors, ja que aportarà un format musical nou a aquelles cançons que popularment ja es coneixen, però que seran interpretades d’una manera diferent.

Segons destaca Francesch, la proposta dels dos músics crida l’atenció també pel fet que, a l’hora de triar repertori, Max i Lolita han donat prioritat a les lletres més que a la música.

El concert comença a partir de 2 quarts de 9 del vespre, que és l’hora habitual de tots els espectacles del 4dJazz, i té un cost de 5 euros d’entrada.

El 4dJazz continuarà el proper divendres 29mde juny, amb l’actuació que tancarà aquesta 11a edició del cicle. Serà amb un nou duo, que faran Sofie Dee a la veu i August Tharrats al piano.

Sofie Dee es una cantant plena d’energia i empatia amb el públic, que entre d’altres ha fet la gira europea del musical Grease i actualment dirigeix la coral Let’s Go Urban a Anvers.

En aquesta ocasió l’acompanyarà August Tharrats, considerat el pioner del Piano Blues i el Boogie a casa nostra, i que seran els encarregats d’abaixar el teló de l’edició d’enguany del 4dJazz.

 

Foto: Véronique Cochon

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics