Ràdio Palafolls engega dilluns la programació d’estiu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un any més, després de St. Joan, l’emissora local aparca la programació habitual de l’hivern i es centra en la d’estiu que de nou donarà el protagonisme al macro concurs dGorra.

Dilluns torna aquest conegut concurs, en edicions de matí i tarda, que de nou repartirà més d’un centenar de premis. Restaurants, experiències, estades en cases rurals, sopars romàntics, entrades a parcs i aquàtics, concerts i així molts premis més que s’aniran lliurant durant tot l’estiu.

El dGorra recupera els seus horaris originals durant tot l’estiu, al matí de 10 a 13 i a la tarda de 16 a 20h.

Més enllà dels premis, cada dia el dGorra donarà tota la informació meteorològica de la jornada i també la cultural

La informació local i comarcal continuarà ben viva amb les diferents edicions de l’informatiu de Ràdio Palafolls amb en Jordi Arbat al capdavant. Al migdia  i al vespre hi haurà informatius i diferents butlletins a l’antena de RP. També continuarà al web de la ràdio.

El principal element de l’estiu a RP és la selecció musical, ja que continuarem oferent la millor música basada en la combinació estudiada d’èxits de tots els temps, i l’actualitat musical per ajudar a passar la calor amb premis, informació i bona música.

L’únic programa regular que es manté també a l’estiu és el despertar de Palafolls amb la Maria Fenoll, que continuarà despertant els diumenges als palafollencs amb sardanes.

La programació d’estiu de RP s’allargarà fins a la Festa Major de setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics