URGENT

La llar aprofita el final de curs per reformar-se

Compartiu aquesta història

El centre educatiu està actualment immersa en diferents treballs de millora de la instal·lació. Aquests dies s’han acabat d’instal·lar diferents tendals als patís de la llar d’infants municipal per tal de garantir bona ombra en les estones d’esbarjo dels més petits. En concret s’ha restaurat i arranjat el que ja existia i que s’havia fet malbé i se n’han instal·lat fins a 3 de nous en els dos patis del centre, per garantir el benestar de la mainada. Ho explica Sandra Jimenez, directora de la llar.

Aquestes millores s’han aconseguit gràcies al suport econòmic de la Diputació de Barcelona. Un suport que continuarà amb d’altres accions de millora. Per exemple en les properes setmanes s’ha de millorar el pati de nadons amb la instal·lació d’un terra encoixinat i flonjo per a major seguretat dels més petits. També es vol canviar el terra dels banys per fer-los antilliscants.

En l’apartat lúdic, el centre espera poder incorporar en les properes setmanes dues casetes pels patis i un trenet de joc pels més grans del centre.

La Diputació també ha aportat una ajuda econòmica per millorar la Biblioteca Enric Miralles. Serà però per l’any que ve quan es preveu poder adquirir equipament tecnològic i audiovisual per a la sala polivalent de la biblioteca així com  la remodelació del mobiliari de la sala gran i la sala d’infants i finalitzar de la correcta climatització de la sala infantil i la sala Miralles d’aquest equipament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics