URGENT

L’Ajuntament aprovarà demà el pla de prevenció de residus del municipi

Compartiu aquesta història

Serà a la sessió extraordinària del ple municipal que començarà a les 7 del vespre a Sala de Plens del consistori, amb un total de 5 punts a l’ordre del dia.

El primer punt consistirà en l’aprovació del pla de prevenció de residus de Palafolls, corresponent als anys 2018-2022. Seguidament, la sessió continuarà amb dos punts relatius a l’àmbit laboral municipal.

Seran, per aquest ordre, la modificació de la plantilla de personal laboral de l’Ajuntament de Palafolls, pel que fa a Escola de Música i Dansa municipal, i seguidament la creació del Lloc de Treball de Coordinador/a de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

El quart punt de l’ordre del dia consistirà en l’aprovació de la modificació pressupostària 7/2018 de crèdit extraordinari i suplement de crèdit.

El ple finalitzarà amb una altra aprovació, com serà la de la cancel·lació de les operacions de crèdit amb les entitats financeres NovaGalicia i Bankia.

Pel fet de tractar-se d’una sessió de caràcter extraordinari, no hi haurà torn de precs i preguntes.

La sessió, com és habitual, serà retransmesa per aquesta emissora a partir de les 7 del vespre, tant pel 107.7 de la FM com també per internet, a través de www.radiopalafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics