L’Ajuntament aprovarà demà el pla de prevenció de residus del municipi

Imatge del Ple d'aquest matí
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Serà a la sessió extraordinària del ple municipal que començarà a les 7 del vespre a Sala de Plens del consistori, amb un total de 5 punts a l’ordre del dia.

El primer punt consistirà en l’aprovació del pla de prevenció de residus de Palafolls, corresponent als anys 2018-2022. Seguidament, la sessió continuarà amb dos punts relatius a l’àmbit laboral municipal.

Seran, per aquest ordre, la modificació de la plantilla de personal laboral de l’Ajuntament de Palafolls, pel que fa a Escola de Música i Dansa municipal, i seguidament la creació del Lloc de Treball de Coordinador/a de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

El quart punt de l’ordre del dia consistirà en l’aprovació de la modificació pressupostària 7/2018 de crèdit extraordinari i suplement de crèdit.

El ple finalitzarà amb una altra aprovació, com serà la de la cancel·lació de les operacions de crèdit amb les entitats financeres NovaGalicia i Bankia.

Pel fet de tractar-se d’una sessió de caràcter extraordinari, no hi haurà torn de precs i preguntes.

La sessió, com és habitual, serà retransmesa per aquesta emissora a partir de les 7 del vespre, tant pel 107.7 de la FM com també per internet, a través de www.radiopalafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics