URGENT

Arriba una nova edició de la mostra d’art multidisciplinar FiSSures

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana el carrers de Palafolls tornaran a omplir-se de múltiples i diverses mostres artístiques amb la 5a edició d’aquest festival.

Seran propostes de circ, dansa, teatre, clown, exposicions, titelles, mostres audiovisuals o música, entre d’altres, i que començaran a partir del matí d’aquest dissabte i que s’oferiran fins ben entrat el vespre de diumenge.

Segons els propis organitzadors de la mostra, el FiSSures d’enguany es vol centrar en Palafolls, sobre el seu passat, el seu present i també, en certa manera, el seu futur.

És el cas, per exemple, les exposicions que s’obriran al MiD i al teatre tant dissabte com diumenge. Es tracta, per una banda, de l’exposició Laberint Urbà a la sala d’exposicions de l’edifici del MiD, i que convida a perdre’s per diferents espais del municipi. Per l’altra, es fa també l’exposició audiovisual “Palafolls des de la memòria”, que es farà al teatre.

Toni Selvaggi, organitzador del FiSSures, explica de quina manera han volgut centrar aquesta 5a edició de la mostra.

Precisament, entre les actuacions de les diferents mostres d’art que tindrà el FiSSures, la pròpia organització també ha volgut deixar enguany una nova empremta al municipi relacionada amb la mostra.

Es tracta de la cruïlla de l’Avinguda de la Costa Brava amb el Camí del Roig, on s’ha pintat un gran requadre de color blau que properament comptarà amb formes geomètriques inspirades amb artistes com Piet Mondrian.

El FiSures arrenca aquest dissabte a dos quarts d’11 del matí a la plaça Joaquim Ruyra amb les titelles de la companyia Can Ninot, continuarà amb les diverses propostes de teatre, clown, dansa i acabarà, ja l’endemà, amb la música de SisterHoods i d’Eduard Canimas Trio, en aquest darrer cas a les 10 del vespre, i que tancarà l’edició d’enguany del FiSSures.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics