Calella obre avui el Festival Nits d’Estiu amb Mishima

El festival torna un any més amb una proposta que converteix al Far de Calella en un dels escenaris protagonistes de les propostes musicals, així com també la Sala Mozart o el pati de la Biblioteca.

El festival obre l’edició d’enguany avui divendres, i ho fa amb un plat fort de l’actual escena del pop català, com són els Mishima. El seu líder, David Carabén, torna al Nits d’Estiu, aquest cop però amb tota la banda i presentant el seu nou disc “Ara i res”.

Els barcelonins actuen a les 10 del vespre al Far, i inauguren una nova edició del festival que ocuparà fins a 14 nits d’aquests propers mesos de juliol i d’agost, així com el primer divendres de setembre, moment en què es tancarà el cicle musical.

Entre d’altres, a banda de Mishima, actuaran al Festival  Nits d’Estiu El dúo de la africana, l’Orquestra Simfònica Harmonia, Marion HArper, Maria Hinojosa i Eduard Iniesta –que passaven fa poc pel 4dJazz palafollenc–, o Maria Arnal i Marcel Bagés.

Les entrades anticipades al Nits d’Estiu ja es poden comprar a través d’Internet o bé també presencialment els dimecres, de 6 a 9 del vespre, a la taquilla de la Sala Mozart. El mateix dia de les actuacions, dues hores abans de l’espectacle, també es poden adquirir, sempre i quan no s’hagin exhaurit.

 

Foto: calellabarcelona.com

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics