La Festa Major de Blanes ja té a punt el seu programa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta setmana s’ha presentat l’edició d’enguany de la Festa Major de Santa Anna de Blanes, que tindrà lloc entre els dies 21 i 28 de juliol al municipi.

Entre alguns aspectes destacats d’aquesta edició, destaca el fet que hi haurà un total de 5 escenaris amb diferents propostes musicals, ja que segons el consistori la festa s’ha anat “adaptant” a la població, que no només compta amb els 40 Mil habitants que ja té durant l’any sinó que a més s’incrementa durant les dates de la Festa Major i a tot l’estiu en general.

L’inici de la Festa estarà marcat pel pregó, que enguany anirà a càrrec d’Alba Saskia, escriptora blanenca finalista del premi Planeta 2016 amb la seva novel·la “Con un par de alas”, i que pateix una malaltia minoritària anomenada Síndrome de Brown Vialetto Van Leare, contra la qual lluita des de fa 5 anys.

La festa comptarà, com no pot ser d’una altra manera, amb el popular Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava, que enguany comptarà amb 6 pirotècnies vingudes d’arreu de l’Estat i també d’Europa, i que es farà les nits des del dissabte 21 de juliol fins al 26, diada de Sant Anna i jornada principal de la Festa Major.

Entre les múltiples propostes musicals de la nits i els espectacles, la Festa Major de Blanes comptarà amb la participació dels Castellers de l’Alt Maresme juntament amb els Tirallongues de Manera, que encetaran la primera jornada de la festa.

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics