Els Mossos localitzen a Pineda mig quilo de haixix i més de 6.000 euros en efectiu en un cotxe

Agents de la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de districte de Pineda de Mar van detenir, el passat dimarts 26 de juny, dos homes de 30 i 42 anys, per un delicte contra la salut pública en la seva vessant de tràfic de drogues.

Els agents del cos es trobaven realitzant tasques de seguretat ciutadana pels volts de les tres de la matinada quan van observar un vehicle que circulava de manera erràtica pel centre de Pineda de Mar.

Segons han informat els Mossos, el vehicle, que tenia plaques de matrícula italianes, no duia una destinació concreta i cometia errades de conducció. Va ser llavors quan els agents van aturar el vehicle per comprovar que els conductors es trobessin en bones condicions i comprovar que la documentació fos correcte.

Quan van veure els agents, els dos ocupants del vehicle es van posar molt nerviosos i agressius, i per aquest motiu s’hi va acostar una patrulla més. Durant l’escorcoll del vehicle i dels seus ocupants, els Mossos van localitzar-hi 6.240 euros en efectiu, 500 grams d’haixix i 18 rotllos de paper film. Aquests objectes estaven repartits pel vehicle i ben amagats en llocs fora de la vista i de difícil accés.

L’endemà dimecres, els detinguts, dels quals es desconeix el domicili, van passar a disposició judicial i el jutge va decidir l’ingrés a presó pels dos homes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics