El Calella Film Festival tanca aquest diumenge la seva 3a edició

Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’Associació Rosebud d’amants del cinema, una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu la difusió i promoció del cinema, enfocat especialment en formar a les noves generacions en la cultura cinematogràfica i els coneixements tècnics i creatius d’aquest món.

Segons l’organització del Calella Film Festival, l’objectiu del la iniciativa, engegada ara fa 3 anys, és convertir-se en un referent del cinema de qualitat tant a la comarca del Maresme com a la resta de territori català.

El festival ofereix 4 categories diferents, obrint-se a la presentació de diferents tipus de pel·lícules, amb diversitat de durada, gènere, procedència o inversió.

El Festival tanca aquest diumenge la seva 3a edició amb els Premis Límit 48h i la projecció dos films al vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics