Es constitueix l’assemblea de Blanes en Comú

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja queda menys d’un any pels següent comicis municipals, i es comencen a perfilar partits i candidatures de cara a aquesta propera campanya.

Entre aquestes, una de les formacions que ja ha començat a caminar és l’assemblea de Blanes en Comú, sorgida de Catalunya en Comú Blanes.

Va ser aquest passat divendres, amb una assemblea on es van escollir les persones que integraran la comissió executiva, encarregada de gestionar els propers mesos de Blanes en Comú, amb la vista fixada a les properes eleccions del 2019.

Segons la formació, la voluntat és la d’integrar i estar oberts a la incorporació de noves cares al projecte. Tot plegat des d’una “perspectiva d’esquerres” i amb l’objectiu de consolidar una nova forma d’actuar en política, impulsant un canvi des de la gent del carrer.

Segons el partit, les alcaldies de Barcelona i Madrid són una prova que és possible “una nova forma de fer política”, i que volen dur l’experiència també a d’altres localitats, com per exemple Blanes, de la qual destaquen el seu caràcter “reivindicatiu” i “amb forta tradició d’esquerres”.

La comissió executiva de Blanes en Comú està formada per membres de diversos partits, com ICV, EUiA, PSUC Viu, Batega per Blanes o Podemos, però també per persones independents que provenen de diversos àmbits socials i del món de l’activisme.

Entre ells, hi ha diversos regidors d’ICV-EUiA a l’Ajuntament de Blanes, com Dolores Rubio, Juan Salmerón o Marian Anguita, així com també de Batega per Blanes, com Jordi Urgell.

 

Foto: Blanes en Comú

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics