Els Maduixots aconsegueixen un nou 5d7 a la Diada Castellera de Lloret

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Castellers de l’Alt Maresme han tornat a assolir la seva màxima fita en la construcció de castells. Aquest cop ha estat a Lloret, aquest passat dissabte, on van aconseguir tornar a descarregar el 5d7, el seu millor castell.

Va ser en la primera Diada Castellera que se celebrava a Lloret, població on abans s’havien fet algunes exhibicions de castells però mai encara una diada sencera.

Hi van participar, a banda dels Maduixots, la colla dels Castellers de Vilafranca i els Marrecs de Salt.

Els Castellers de l’Alt Maresme van començar descarregant amb èxit els dos castells bàsics de 7 a les primeres rondes –un 3d7 i un 4d7–, i van guardar-se per la tercera ronda el 5d7, que van aconseguir carregar i descarregar amb èxit.

Era la tercera vegada que aconseguien descarregar aquest castell de gamma alta de 7, ja que ho havien assolit anteriorment a Calella en dues ocasions el 2016.

Ho explica Esteve Sebastià, cap de colla dels Maduixots.

Segons el cap de colla, la fita a Lloret va ser molt celebrada pels membres dels Maduixots a la plaça, i considera que després de la gesta podran consolidar la feina feta fins ara i continuar treballant per nous reptes de cara a les properes actuacions.

Aquest recentment estrenat estiu es presenta intens pels Maduixots, ja que ara els toca afrontar les trobades de les poblacions de la zona que els acull, com seran les Festes Majors de Blanes, Santa Susanna, Malgrat, Pineda, Calella i Palafolls, on actuaran a la Festa Major del setembre, entre d’altres actuacions en poblacions també del Maresme i d’altres punts de Catalunya.

 

Foto: 3 rondes de Catalunya Ràdio

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics